English (United Kingdom)
Home O nama Profil kompanije
Štampa PDF

Profil kompanije

Tokom godina COMBIS se razvio u regionalnog sistem integratora sa značajnim iskustvom u savetovanju, razvijanju, uvođenju, integraciji i održavanju celovitih složenih sofisticiranih informaciono-aplikativno-komunikacionih rešenja po principu ''ključ u ruke''.

Osnovan 1990. godine, postaje članicom T-HT grupe 2010. godine, čime je  tržištu omogućen širok spektar informaciono-telekomunikacionih poslovnih rešenja i usluga.

Osim toga, COMBIS je više godina aktivan i u regiji, sa 3 lokacije u Bosni i Hercegovini sa sedištem u Sarajevu, kao i u Srbiji sa sedištem u Beogradu.

COMBIS je oduvek imao jasnu viziju u kom pravcu treba da ide i kako da se razvija, tako da je kompanija krenula da pruža kompletan spektar poslovnih rešenja. Dakle, ceo portfolio rešenja i usluga je razvijen da može da odgovori na sve veće zahteve klijenata, a kroz integraciju naprednih tehnologija nudimo kompletna poslovna rešenja, razvijena posebno za potrebe naših klijenata. Osim toga, COMBIS je tehnološki nezavisan, što nam omogućava da podržimo sve vodeće platforme u svetu.

COMBIS je usmeren na razvoj:

  • aplikativnih rešenja,
  • komunikacionih rešenja,
  • sigurnosnih rešenja i
  • sistemskih rešenja,

kao i pružanju usluga:

  • razvoja, integracije i implementacije ICT rešenja,
  • upravljanja ICT infrastrukturom i
  • podrške.

Usvajanjem trendova modernoga evropskog i svetskog poslovanja kao i neprestano unapređujući kvalitet rada i radnog okruženja, COMBIS je posljednjih par godina među vodećim ICT kompanijama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga1 i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj2 prema istraživanjima IDC Adriaticsa.

 

1Izvor: IDC Adriatic Region IT Services Market 2012–2016 Forecast and 2011 Vendor Shares, 08./2012.
2Izvor:
IDC Croatia IT Services Market 2013-2017 Forecast and 2012 Vendor Shares, 05./2013.

 
Top of page
www.combis.hr prijava test
new