English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti
Novosti

Završnica 11. Combis konferencije: Vizija IT budućnosti

coco_vision_120x80Šibenik, 29. septembra 2017. - Combis konferencija ove je godine okupila rekordnih petsto učesnika, a pre zatvaranja konferencije stručnjaci Combisa govorili su o viziji IT budućnosti u području Clouda, kolaboracije, Interneta stvari, računarskog vida i sigurnosti.
 

Combis konferencija: Poslovne strategije za digitalno doba

hrvoje_milasincic_120x80Šibenik, 29. septembra 2017. - Combis konferencija usmerena je na poslovne izazove kompanija kroz više tematskih područja kojima je cilj edukovati i inspirisati učesnike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.
 

Na Combis konferenciji ekskluzivno predstavljeni rezultati odabranih naprednih ICT implementacija

mario_maric_120x80Šibenik, 28. septembra 2017. - Combis konferencija tematski je podeljena na Combis Solutions, Connected Future, It's All About Technology, Security i Redefined Workplace područja, a koja za cilj imaju pokazati najbolje od onoga što tehnologija može pružiti poslovanju.
 

Combisov iFlight nakon Hrvatske i regije ostvario uspeh i u Kazahstanu

mario_rudman_120x80Šibenik, 28. septembra 2017. - Na Combis konferenciji predstavljena je prva od dosadašnje tri implementacije inovativnog sistema za sigurnost i kvalitetu vazduhoplovnih kompanija, koji je nastao u Combisovom internom startupu.

 

Combis konferencija: High-tech inovacije i budućnost poslovanja

jonas_crop_120Šibenik, 28. septembra 2017. - Combis konferencija službeno je otvorena u četvrtak uz moto Challenge the Future pred rekordnim brojem učesnika.


 

Trodnevna Combis konferencija započela u Šibeniku s rekordnim brojem učesnika

mario_vojvoda_120x80Šibenik, 27. septembra 2017. - Combis konferencija ove se godine održava u novom, trodnevnom formatu, uz moto Challenge the Future. Prvog dana konferencije velik interes publike podstaklo je predavanje doc.dr.sc. Roberta Kopala na temu analize socijalnih mreža.
 
PočetakPrethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 Sledeća Kraj

Strana 1 od 8
Top of page
www.combis.hr prijava test
new