English (United Kingdom)
Home O nama
Štampa PDF

O nama

COMBIS savetuje, razvija, uvodi, integriše i održava celovita informaciono-aplikativno-komunikaciona rešenja po načelu "ključ u ruke".

COMBIS je regionalna kompanija satkana od vrednih i talentovanih ljudi kao i vrhunskih tehnologija. Kao tim prešli smo dugačak put neprekidnog razvoja i napredovanja od svojih početaka, kada je jedan entuzijasta pre 20 godina osnovao kompaniju koja je danas među vodećim ICT kompanijama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga¹ i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj2 prema istraživanjima IDC Adriaticsa.

Kompanija u Srbiji je osnovana 2011. godine kao posledica razvoja i rasta matične kompanije COMBIS, jednog od vodećih regionalnih sistem integratora.  

Razvoj zasnivamo na slobodi mišljenja, inovativnosti i kreativnosti, kao i  negovanju timskog duha i prijateljstva među zaposlenima kao glavnom pokretaču našeg uspeha.

Ono što nas čini jedinstvenima je činjenica da tehnologije koje razvijamo i implementiramo, oplemenjujemo ljudskim faktorom i znanjima koja čine razliku. Na taj način tehnologija zaista postaje živi sastojak uspeha i razvoja naših klijenata.


1Izvor: IDC Adriatic Region IT Services Market 2012–2016 Forecast and 2011 Vendor Shares, 08./2012.
2Izvor:
IDC Croatia IT Services Market 2013-2017 Forecast and 2012 Vendor Shares, 05./2013.

 
Top of page
www.combis.hr prijava test
new