English (United Kingdom)
Home O nama Ljudski potencijali
Štampa PDF

Ljudski potencijali

Kako odgovoriti sve većim izazovima industrije i tržišta sa kojima se svakodnevno suočavamo? Kako graditi kompaniju čije ime izaziva poštovanje okoline? Kako biti uspešan?

Mi smo odgovore na ova pitanja definisali svojom politikom zapošljavanja:

PRAVI ČOVEK NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME

Svesni činjenice da nas samo ljudski kapital razlikuje od konkurencije jer su tehnologije svima jednako dostupne, područje upravljanja ljudskim potencijalima držimo jednim od ključnih fokusa svoje strategije. Kontinuirano unapređujemo naše procese upravljanja ljudskim potencijalima pa ih usavršavamo i prilagođavamo novim okolnostima na tržištu. Za nas su naši zaposleni stvarno najvredniji kapital i mi im to uvek nastojimo i dokazati.

Pažljivim pristupom zapošljavanju, kao i sistemskim sprovođenjem motivacijskih mera, profesionalnog razvoja svojih zaposlenih i praćenja njihove uspešnosti, stvaramo okruženje u kome želja za uspehom pojedinca postaje osnovni alat za postizanje uspeha kompanije u celini.

Adekvatnim sistemom nagrađivanja motivišemo svoje zaposlene na orjentisanost ka rezultatu, kao i na razvijanje poslovnih vrednosti koje COMBIS traži na svim nivoima.

COMBIS želi uvek ići napred, brže, bolje i više. Naši zaposleni su garancija našeg uspeha, kao i naša najjača konkurentska prednost.

Zapošljavanjem mladih i obrazovanih ljudi, ulaganjem u njihovu edukaciju i stručno usavršavanje kroz razne stručne škole, seminare, radionice širom sveta, a od 2008. godine i organizovanjem internih programa školovanja kroz COMBIS Akademiju, COMBIS je uspešno izgradio svoje prepoznatljivo mesto na regionalnom informatičkom tržištu.

Ukoliko i Vi želite postati dio COMBIS tima, molimo Vas detaljnije informacije potražite ovde.

 
Top of page
www.combis.hr prijava test
new