English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti Combis konferencija: Poslovne strategije za digitalno doba
Štampa PDF

Combis konferencija: Poslovne strategije za digitalno doba

hrvoje_milasincic_120x80Šibenik, 29. septembra 2017. - Combis konferencija usmerena je na poslovne izazove kompanija kroz više tematskih područja kojima je cilj edukovati i inspirisati učesnike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.

Treći dan Combis konferencije započeo je CoCo ValueAdd radionicom koja je nevezana uz IT sadržaj, a što je novost na Combis konferenciji. Koncept 'Četiri sobe promene' koji je korišćen na radionici trenutno je jedna od najpopularnijih psiholoških teorija za poslovni napredak koju koriste brojne svetske kompanije.  

"Želeli smo pokriti svih 360 stepena i za svakog učesnika kreirati drugačije i jedinstveno konferencijsko iskustvo. Zato smo učesnicima konferencije osim standardnog IT sadržaja ponudili i nešto drugačije, sadržaj koji nije uobičajen na IT konferencijama, a koji učesnicima može uvelike pomoći u poslovnom i osobnom razvoju", rekla je Renee Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije te naglasila da su reakcije na non-IT sadržaj iznad svih očekivanja.

Predavanja konferencije ove su godine podeljena u pet tematskih područja: Combis Solutions, Connected Future, It's All About Technology, Security i Redefined Workplace, a svima je zajednički cilj edukovati i inspirisati učesnike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.

Security

Veliki interes publike potaknuo je Security sadržaj, u kojem je učestvovalo više eksperata za ovo područje koji su se bavili temama kao što su zahtevi regulative i obaveze kompanija u području informacione sigurnosti, sigurnosni izazovi u vreme digitalne transformacije i zaštita od cyber napada.

"Promene su stalne i mnogobrojne, no poslovna se okruženja sve teže nose s njima, posebno u području sigurnosti. Napadi i pretnje su sve sofisticiranije, učestalije i sve teže se otkrivaju zbog čega je od izuzetne  važnosti promišljati o kompletnoj zaštiti, raditi na sigurnosnim poboljšanjima u cilju prevencije i proaktivno razmišljati o aspektu sigurnosti. Iz tih razloga Combis je stvorio jedinstveni sigurnosni portfolio koji se sastoji od sigurnosnih proizvoda, ali i usluga u koje smo u poslednjem razdoblju intenzivno ulagali. Takve usluge uključuju upravljanje pretnjama i incidentima, upravljanje ranjivostima i penetracijska testiranja te osiguravanje usklađenosti s uredbama i direktivama, što je kompanijama izuzetno bitno s obzirom na to da sljedeće godine GDPR, NIS i ePrivacy stupaju na snagu", komentarisao je Hrvoje Milašinčić, rukovodilac Odeljenja sigurnosti u Combisu.

Redefined Workplace
 
Combis, kao Microsoft Partner of the Year za Hrvatsku i vodeći partner Microsofta u upravljanju Cloud transformacijom u Hrvatskoj prikazao je i ekspertizu u području Clouda. Tako je kroz studiju slučaja u Croatia osiguranju prikazano na koji način efikasno rešiti izazov lokacijske raspršenosti te kako svim zaposlenima osigurati jednako kvalitetno korisničko iskustvo i sve što im je potrebno za rad, bez obzira na kojoj su lokaciji - u  kancelariji, na terenu ili kod kuće.

Pre zatvaranja konferencije, stručnjaci Combisa održaće i niz inspirativnih prezentacija na temu Combisove vizije IT budućnosti.

Ovogodišnja konferencija okupila je rekordnih 500 posetilaca. Uz Hrvatski Telekom, partnera konferencije, Combis konferenciju su podržali platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Citrix, Commvault, Dell EMC i Intel, Fortinet, Hewlett Packard Enterprise, Palo Alto Networks, Veeam Software i Wacom Europe GmbH, srebrni sponzori Lexmark i VMware, sponzor Lenovo te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Jutarnji list, Lider, Mreža, Netokracija, Novi list, Studentski.hr, ŠibenikIN, tportal.hr i Večernji list. Konferenciju podržavaju i Euroherc osiguranje, službeni osiguravatelj Combis konferencije te Algebra, akademski partner Combis konferencije.

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 11. Combis konferencije.
 
Top of page
www.combis.hr prijava test
new